trouwen

TROUWEN

Jullie ja-woord tijdens een persoonlijke ceremonie wil ik graag vormgeven in een passende sfeer. Het belangrijkste is dat de ceremonie is zoals jullie zijn. Het is immers de dag waarin de liefde voor elkaar centraal staat: dat warme gevoel wil ik graag overbrengen. Een meerwaarde die ik vaak toevoeg is aandacht voor de gasten en hun betekenis in jullie leven. Zodat het ook voor hen onvergetelijk zal zijn.

In een gesprek inventariseren we alle wensen. Welke sfeer en welke onderwerpen zijn belangrijk? Willen jullie zelf of bijvoorbeeld de getuigen ook iets zeggen? En wie weet breng ik jullie op ideeën over een mogelijke invulling.

Ik werk als trouwambtenaar en ben bevoegd om huwelijken op locatie te voltrekken. Als nodig kan ik daar een tijdelijke volmacht voor regelen. Aan jullie de keuze waar je wilt trouwen dus.

trouwambtenaar

Trudy van Doeveren