trouwambtenaar

We hebben na afloop van de ceremonie en tot op heden zeer veel reacties ontvangen over de trouwdag, de locatie, het weer, de kerk en de ceremonie. De gasten vonden het allemaal erg mooi en persoonlijk. De zwager van Mike vertelde ons dat hij zo’n ceremonie nog nooit eerder had meegemaakt. Zo mooi en warm. De gasten zijn er nu nog steeds vol van.

Iedereen was vol lof over je presentatie en wat je allemaal vertelde. Wij zelf vonden je presentatie ook er prachtig. We hadden elkaar van te voren gesproken maar we wisten niet precies hoe het zou gaan en hoe je het zou inkleden. We stonden er helemaal open en vol vertrouwen in.

Hoe je de ceremonie oppakte, zo open en rustig en vriendelijk en hoe je iedereen benoemde en er bij betrok in het verhaal, was geweldig. We hadden een soort scenario in ons hoofd maar in het echt was het veel beter en meer dan dat. De gasten die benoemd werden, zoals mijn fysiotherapeut, werden na afloop door andere gasten volop aangesproken vol lof en belangstelling. Erg leuk om te zien.

Wat een enkeling ook opviel was dat voor de ceremonie mensen zaten “te klagen” over de hitte van de zon en dat ze tijdens de ceremonie geen op of aanmerkingen maakten. Ze zaten allemaal aandachtig te luisteren naar je verhaal en ze vergaten de hitte.

We hebben enorm genoten en genieten nog steeds na. Het is moeilijk met woorden te beschrijven hoe we ons voel(d)en.

Nogmaals hartelijk dank voor de mooie en bijzondere middag die je ons gegeven hebt.